Mekx Keukens is opgericht door Ronald van Marle en Paul Klerkx.

20 jaar geleden ontmoetten zij elkaar toen ze allebei hun carrière als keukenmonteur begonnen bij Brabo Keukenmontage in Veghel.

Na 5 jaar besloten ze om zelfstandig verder te gaan en werden ze ingehuurd door verschillende keukenbedrijven.

Na 10 jaar in het vak kregen ze steeds meer een bekend gezicht in de keukenbranche en werd hen vaker de vraag gesteld of ze ook keukens konden leveren. Dat zette Ronald en Paul aan het denken en ze besloten daarop om in 2009 Mekx Keukens op te richten.

Ze maakten een fantastische start, en deden samen zowel de verkoop als de montage. In de loop der jaren werd de aanvraag van keukens zo groot, dat ze ieder een eigen takenpakket kregen; Paul is de verkoop verder gaan voeren en de werkzaamheden op kantoor, inmiddels bijgestaan door Marleen.

Ronald neemt de montage en service voor zijn rekening, samen met een vast team van ZZP-ers.

[{"title":"1.jpg","alt":null,"focus_css":"50% 50%","permalink":"https:\/\/cms.mekxkeukens.nl\/assets\/over-ons\/1.jpg","tags":null},{"title":"2.jpg","alt":null,"focus_css":"50% 50%","permalink":"https:\/\/cms.mekxkeukens.nl\/assets\/over-ons\/2.jpg","tags":null},{"title":"3.jpg","alt":null,"focus_css":"50% 50%","permalink":"https:\/\/cms.mekxkeukens.nl\/assets\/over-ons\/3.jpg","tags":null},{"title":"4.jpg","alt":null,"focus_css":"50% 50%","permalink":"https:\/\/cms.mekxkeukens.nl\/assets\/over-ons\/4.jpg","tags":null}]
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then